top of page

Vyfoťte se s naším sněhulákem!

V průběhu ledna a února budete mít mimořádnou možnost vyfotit se se sněhulákem. A to i když zrovna nebude zasněženo! Našeho sněhuláka Františka naleznete u prodejen v Rožnově pod Radhoštěm a v Táboře.


Udělejte tu nejoriginálnější fotku s naším sněhulákem Františkem a vyhrajte 500 Kč na nákup v síti našich prodejen formou digitálního platidla nahraného na zákaznickou kartičku v rámci věrnostního programu TR+.


Jak se zúčastnit souteže?

  1. Udělejte tu nejoriginálnější fotografii se sněhulákem u jedné z našich prodejen (Rožnov pod Radhoštěm nebo Tábor).

  2. Tuto fotografii zveřejněte na sociální síti (Facebook nebo Instagram) a nezapomeňte uvést do příspěvku text Soutěžím se sněhulákem! #trsnehulak optimálně spolu s umístěním (lokalitou). Nezapomeňte umístit #trsnehulak do textu příspěvku, abychom mohli Vaši fotku najít.


Zveřejněním fotografie souhlasíte s podmínkami soutěže.


Sněhulák u prodejny TOBACCO RETAIL v Rožnově pod Radhoštěm
Sněhulák u prodejny TOBACCO RETAIL v Rožnově pod Radhoštěm
Sněhulák u prodejny TOBACCO RETAIL v Táboře
Sněhulák u prodejny TOBACCO RETAIL v Táboře

Pravidla soutěže:

  1. Tato pravidla vymezují podmínky, zásady a parametry soutěže "Vyfoť se se sněhulákem" („Pravidla“). Jakékoli změny těchto Pravidel je možné provést pouze ve formě písemných dodatků, které budou zveřejněny stejným způsobem jako původní Pravidla. Organizátorem soutěže je společnost TOBACCO RETAIL CZ s.r.o., se sídlem Jugoslávská 16/8, 120 00 Praha 2, IČO: 082 25 583, firma registrovaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod sp. zn. C 315079 („Organizátor“).

  2. Soutěž se uskuteční v období od 10. 1. 2024 od 0:00 do 29. 2. 2024 do 23:59 („Doba konání soutěže“). Tato soutěž je organizována Organizátorem v následujících prodejnách TOBACCO RETAIL Rožnov p. Radhoštěm - Meziříčská 2900, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm a TOBACCO RETAIL Tábor – Soběslavská (retail park STOP.SHOP), Tábor.

  3. Mechanika soutěže je následující: Udělejte tu nejoriginálnější fotografii se sněhulákem u jedné z našich prodejen (Rožnov pod Radhoštěm nebo Tábor). Fotografii následně zveřejněte na sociální síti (Facebook nebo Instagram) a uveďte do příspěvku text "Soutěžím se sněhulákem! #trsnehulak".

  4. Porota Organizátora vybere po ukončení soutěže dvě nejoriginálnější fotografie. Jejich autoři vyhrají 500 Kč na nákup v síti našich prodejen formou digitálního platidla nahraného na zákaznickou kartičku v rámci věrnostního programu TR+. Organizátor si vyhrazuje plné právo na výběr té nejoriginálnější fotografie dle vlastního uvážení.

  5. Změny v soutěži, výhrách či její komplexní zrušení jsou vyhrazeny.

bottom of page